-
1
-
2
Reassessment of trans fatty acid availability in the US diet
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
3
-
4
Comments on essential fatty acid deficient rats fed hydrogenated oil
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
5
-
6
Nutritional effects of hydrogenated soya oil
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
7
-
8
Cereals, snacks and bakery products
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
9
Vegetable proteins in meat and fish products
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
10
The composition of safflower seed
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
11
Analytical techniques for hydroxy acids in fats and oils
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
12
Trans-isomers, serum lipids and cardiovascular disease: Another point of view
Veröffentlicht in Nutrition reviews
VolltextArtikel -
13
-
14
Castor Oil-Based, Flame Resistant, Rigid Urethane Foams
Veröffentlicht in Journal of cellular plastics
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Symmetrical Anhydrides of Hydroxy Acids1
Veröffentlicht in Journal of organic chemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
High oleic acid safflower oil: A new stable edible oil
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
20
12-Chloro-cis-9-octadecenyl Chloride
Veröffentlicht in Journal of organic chemistry
VolltextArtikel