-
1
Modulation of tight junction integrity by food components
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Rapid electrochemical screening of antioxidant capacity (RESAC) of selected tea samples
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Monitoring of On-Site generated Hypochlorite for Water Disinfection
Veröffentlicht in Chimia
VolltextArtikel -
11
-
12
Bioactive Compounds of Juice and Peels of Yuzu Fruits Cultivated in Switzerland
Veröffentlicht in Chimia
VolltextArtikel -
13
-
14
Characterisation of Aronia powders obtained by different drying processes
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
15
Fermentative Liberation of Ellagic Acid from Walnut Press Cake Ellagitannins
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
16
Bioactives of coffee cherry pulp and its utilisation for production of Cascara beverage
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
Drying-induced physico-chemical changes in cranberry products
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
19
-
20
Absorption and metabolism of genistin in the isolated rat small intestine
Veröffentlicht in FEBS letters
VolltextArtikel