-
1
Characterizing and exploiting the rheology of wheat hardness
Veröffentlicht in European food research & technology
VolltextArtikel -
2
Single-kernel characterization principles and applications
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
3
Iterative deconvolution for kernels with strictly positive Fourier transforms
Veröffentlicht in Inverse problems
VolltextArtikel -
4
On the Volterra integral equation relating creep and relaxation
Veröffentlicht in Inverse problems
VolltextArtikel -
5
-
6
Differentiation of matrix functionals using triangular factorization
Veröffentlicht in Mathematics of computation
VolltextArtikel -
7
On the sensitivity of interconversion between relaxation and creep
Veröffentlicht in Rheologica acta
VolltextArtikel -
8
APPROXIMATION OF AND BY COMPLETELY MONOTONE FUNCTIONS
Veröffentlicht in The ANZIAM journal
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Interconversion Relationships for Completely Monotone Functions
Veröffentlicht in SIAM journal on mathematical analysis
VolltextArtikel -
13
-
14
Modelling the Developmental Rheology of Wheat-Flour Dough using Extension Tests
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
15
Wheat-flour dough extensibility as a discriminator for wheat varieties
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
16
-
17
Sampling localization in determining the relaxation spectrum
Veröffentlicht in Journal of non-Newtonian fluid mechanics
VolltextArtikel -
18
-
19
APPROXIMATING THE KOHLRAUSCH FUNCTION BY SUMS OF EXPONENTIALS
Veröffentlicht in The ANZIAM journal
VolltextArtikel -
20
Joint Inversion of Multi-Modal Spectroscopic Data of Wheat Flours
Veröffentlicht in Applied spectroscopy
VolltextArtikel