-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Seaweeds as a Functional Ingredient for a Healthy Diet
Veröffentlicht in Marine drugs
VolltextArtikel -
6
Antioxidant activity of Maillard reaction products
Veröffentlicht in European journal of lipid science and technology
VolltextArtikel -
7
Antioxidant activity of broad bean seed extract and its phenolic composition
Veröffentlicht in Journal of functional foods
VolltextArtikel -
8
-
9
Cottonseed: A sustainable contributor to global protein requirements
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
10
Recent trends in extraction of plant bioactives using green technologies: A review
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Legumes as a source of natural antioxidants
Veröffentlicht in European journal of lipid science and technology
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Micronized Powder of Raspberry Pomace as a Source of Bioactive Compounds
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
20