-
1
Spent Brewer's Yeast as a Source of Insoluble β-Glucans
Veröffentlicht in International journal of molecular sciences
VolltextArtikel -
2
Oil Press-Cakes and Meals Valorization through Circular Economy Approaches: A Review
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Possibility of Replacing Sugar with Apple Puree in Muffins
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
9
Substituting Sugar in Pastry and Bakery Products with Functional Ingredients
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
10
-
11
Sunflower Oilcake as a Potential Source for the Development of Edible Membranes
Veröffentlicht in Membranes (Basel)
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Study on Contamination with Some Mycotoxins in Maize and Maize-Derived Foods
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Development of New Biodegradable Agar-Alginate Membranes for Food Packaging
Veröffentlicht in Membranes (Basel)
VolltextArtikel -
19
Elderberries-A Source of Bioactive Compounds with Antiviral Action
Veröffentlicht in Plants (Basel)
VolltextArtikel -
20