-
1
Antihypertensive Peptides from Food Proteins
Veröffentlicht in Annual review of food science and technology
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Health benefits of polyphenols: A concise review
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Enhancing Zinc Uptake through Dual-Modification of Cicer arietinum Protein
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Quercetin and Heart Health: From Molecular Pathways to Clinical Findings
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
VolltextArtikel -
14
Macroalgae as Alkalizing Marine Drugs with a Low Potential Renal Acid Load
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Functional and Bioactive Properties of Quinoa Seed Protein Hydrolysates
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20