-
1
-
2
-
3
-
4
Consumer knowledge of foodborne microbial hazards and food-handling practices
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Campylobacter jejuni---An Emerging Foodborne Pathogen
Veröffentlicht in Emerging infectious diseases
VolltextArtikel -
8
-
9
Salmonella enteritidis infections, United States, 1985-1999
Veröffentlicht in Emerging infectious diseases
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Hair Dye Use and Risk of Fatal Cancers in U.S. Women
Veröffentlicht in JNCI : Journal of the National Cancer Institute
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Pathogenic and Fecal Escherichia coli Strains from Turkeys in a Commercial Operation
Veröffentlicht in Avian diseases
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Evaluation of safe food-handling instructions on raw meat and poultry products
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel