-
1
-
2
-
3
-
4
Penicillic Acid Production by Blue-Eye Fungi on Various Agricultural Commodities
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
5
Food Microbiology Moulds, Toxins and Food C. Moreau M. O. Moss
Veröffentlicht in Bioscience
VolltextArtikel -
6
Environmental health criteria. II. Mycotoxins
Veröffentlicht in Environmental research
VolltextArtikel -
7
Isolation of viridicatin from Penicillium palitans
Veröffentlicht in Archives of microbiology
VolltextArtikel -
8
"NEW MYCOTOXINS" AND THEIR POTENTIAL SIGNIFICANCE IN FOODS
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel -
9
Fungi that produce mycotoxins: conditions and occurrence
Veröffentlicht in Mycopathologia (1975)
VolltextArtikel -
10
-
11
Enhancement of β-Carotene Synthesis by Citrus Products
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Tremorgenic Toxin from Penicillium palitans1
Veröffentlicht in Applied microbiology
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20