-
1
Novel Drying Techniques for the Food Industry
Veröffentlicht in Food engineering reviews
VolltextArtikel -
2
Novel disinfectants for fresh produce
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
3
Utilisation of pigeon pea ( Cajanus cajan L) byproducts in biscuit manufacture
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Determination of Mineral Content in Indian Spices by ICP-OES
Veröffentlicht in Oriental journal of chemistry
VolltextArtikel -
8
Respiration of pulses stored under different storage conditions
Veröffentlicht in Journal of stored products research
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Effect of storage conditions on red lentils
Veröffentlicht in Journal of stored products research
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Optimisation of hydrothermal treatment for dehulling pigeon pea
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
17
Impact of pretreatment on colour and texture of watermelon rind
Veröffentlicht in International Agrophysics
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20