-
1
-
2
MOISTURE ADSORPTION ISOTHERMS AND ADSORPTION ISOSTERIC HEAT OF DRY GROUND MEAT
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Curing and diffusion coefficient study in pastırma, a Turkish traditional meat product
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
9
-
10
Textural properties of Köftür, a fruit based dessert
Veröffentlicht in Ciência e tecnologia de alimentos
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Textural properties of Köftür, a fruit based dessert
Veröffentlicht in Ciência e tecnologia de alimentos
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Composition and thermal properties of cattle fats
Veröffentlicht in European journal of lipid science and technology
VolltextArtikel -
19
-
20
Fractionation and characterization of edible sheep tail fat
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel