-
1
-
2
Oxidation of Amino-acids with Sugars
Veröffentlicht in Proceedings of the Imperial Academy
VolltextArtikel -
3
Chromatography of Taka-Amylase A on Diethylaminoethyl-Cellulose Column
Veröffentlicht in Journal of biochemistry (Tokyo)
VolltextArtikel -
4
The Structure of Glycopeptides Obtained from Taka-Amylase A
Veröffentlicht in Journal of biochemistry (Tokyo)
VolltextArtikel -
5
CYSTEIC ACID PEPTIDES FROM OXIDIZED TAKA-AMYLASE A
Veröffentlicht in Journal of biochemistry (Tokyo)
VolltextArtikel -
6
The Structure of some Peptides in Taka-amylase A
Veröffentlicht in Journal of biochemistry (Tokyo)
VolltextArtikel -
7
FORMATION OF AMYLASE IN A CELL-FREE ENZYME PREPARATION
Veröffentlicht in Journal of biochemistry (Tokyo)
VolltextArtikel -
8
On the N-Terminal Peptide of Taka-Amylase A
Veröffentlicht in Journal of biochemistry (Tokyo)
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
On the Biochemical Role of Acetoin-Diacetyl System
Veröffentlicht in Proceedings of the Japan Academy
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
STUDIES ON TAKA-AMYLASE A III. CARBOHYDRATE COMPONENT IN TAKA-AMYLASE A
Veröffentlicht in Journal of biochemistry (Tokyo)
VolltextArtikel -
16
SOME PROPERTIES OF TAKA-AMYLASE A DEPENDING ON TEMPERATURE
Veröffentlicht in Journal of biochemistry (Tokyo)
VolltextArtikel -
17
Biosynthesis and Organic Synthesis of Protein
Veröffentlicht in Journal of Synthetic Organic Chemistry, Japan
VolltextArtikel -
18
Dimethylalloxan as a Reagent for Paper Chromatography of Amino Acids
Veröffentlicht in Journal of biochemistry (Tokyo)
VolltextArtikel -
19
Hydrolysis of synthetic peptides by collagenase
Veröffentlicht in Biochimica et biophysica acta
VolltextArtikel -
20