-
1
-
2
-
3
High temperature processing effects on the properties of fowl meat gels
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Host Factors in Juvenile Periodontitis
Veröffentlicht in Journal of dental research
VolltextArtikel -
7
KINETICS OF THE LIGHT‐INDUCED COLOR FADING OF VACUUM‐PACKAGED TURKEY BOLOGNA1
Veröffentlicht in Journal of muscle foods
VolltextArtikel -
8
KINETICS OF THE LIGHT‐INDUCED COLOR FADING OF VACUUM‐PACKAGED TURKEY BOLOGNA 1
Veröffentlicht in Journal of muscle foods
VolltextArtikel -
9
KINETICS OF THE LIGHT-INDUCED COLOR FADING OF VACUUM-PACKAGED TURKEY BOLOGNA
Veröffentlicht in Journal of muscle foods
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Resolution of X-Ray Sources at Low Galactic Longitude
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
13
X-Ray Spectra of Several Cosmic Sources
Veröffentlicht in The Astrophysical journal
VolltextArtikel