-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Toxicology and risk assessment of 5-Hydroxymethylfurfural in food
Veröffentlicht in Molecular nutrition & food research
VolltextArtikel -
6
-
7
Relative oral bioavailability of 3-MCPD from 3-MCPD fatty acid esters in rats
Veröffentlicht in Archives of toxicology
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Nutritional Intake and Biomarker Status in Strict Raw Food Eaters
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
12
Toxicology and risk assessment of coumarin: Focus on human data
Veröffentlicht in Molecular nutrition & food research
VolltextArtikel -
13
Toxicology and risk assessment of acrolein in food
Veröffentlicht in Molecular nutrition & food research
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Vegan Diet and Bone Health-Results from the Cross-Sectional RBVD Study
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Dietary and Plasma Phospholipid Profiles in Vegans and Omnivores-Results from the RBVD Study
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
20
Relative oral bioavailability of glycidol from glycidyl fatty acid esters in rats
Veröffentlicht in Archives of toxicology
VolltextArtikel