-
1
-
2
A Study on Explosively Clad Al-SS-Al Fiber-Reinforced Metal Composites
Veröffentlicht in Materials science forum
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Effect of temperature on fluorescent properties of oxymyoglobin
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
10
Effects of freeze thawing on the oxygenation properties of dark cutting beef
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
11
Use of redoxsys to measure oxidation reduction potential in beef
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
12
Effects of extending aging on biochemical properties of dark cutting beef
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
A vision based method to automate map processing
Veröffentlicht in Pattern recognition
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Triangular pyramids on the octahedral faces of synthetic diamonds
Veröffentlicht in Physica
VolltextArtikel -
19
-
20