-
1
-
2
Extraction of lipids from microalgae using classical and innovative approaches
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
Chlorophyll f can replace chlorophyll a in the soluble antenna of dinoflagellates
Veröffentlicht in Photosynthesis research
VolltextArtikel -
4
Transcriptome dynamics of a broad host-range cyanophage and its hosts
Veröffentlicht in The ISME Journal
VolltextArtikel -
5
Bottle Aging and Storage of Wines: A Review
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Protein Oxidation in Muscle Foods: A Comprehensive Review
Veröffentlicht in Antioxidants
VolltextArtikel -
10
Xanthophylls from the Sea: Algae as Source of Bioactive Carotenoids
Veröffentlicht in Marine drugs
VolltextArtikel -
11
Health Promoting Properties of Bee Royal Jelly: Food of the Queens
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
12
-
13
Binary RDF representation for publication and exchange (HDT)
Veröffentlicht in Web semantics
VolltextArtikel -
14
Secondary Aroma: Influence of Wine Microorganisms in Their Aroma Profile
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Cannabidiol-Loaded Nanocarriers and Their Therapeutic Applications
Veröffentlicht in Pharmaceuticals (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel