-
1
-
2
Effects of Soy Protein on Physical and Rheological Properties of Wheat Starch
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
3
Large-scale mapping of bioactive peptides in structural and sequence space
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
PHYSICAL, SENSORY AND CHEMICAL EVALUATION OF COOKED SPAGHETTI
Veröffentlicht in Journal of texture studies
VolltextArtikel -
12
-
13
Structural Modifications of Amaranth Proteins During Germination
Veröffentlicht in The Protein Journal
VolltextArtikel -
14
Guava seed storage protein: Fractionation and characterization
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
15
Functional Properties of Guava Seed Glutelins
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
16
-
17
Soy globulin spread films at the air–water interface
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Formate Production by Streptococcus thermophilus Cultures
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel