-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
CARCASS YIELD AND PHYSICO-CHEMICAL CHARACTERISTICS OF JAPANESE QUAIL MEAT
Veröffentlicht in Pak. J. Agri. Engg., Vet. Sci.
VolltextArtikel -
8
ASSESSMENT OF MICROBIAL QUALITY OF FARM BUFFALO MILK
Veröffentlicht in Pak. J. Agri. Engg., Vet. Sci.
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Detection of β - Lactam Antibiotic Residues in Market Milk
Veröffentlicht in Pakistan journal of nutrition : PJN
VolltextArtikel -
12
Production and Evaluation of Yoghurt Ice Cream
Veröffentlicht in Pakistan journal of nutrition : PJN
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Heat Stability and Quality Characteristics of Postpartum Buffalo Milk
Veröffentlicht in Pakistan journal of nutrition : PJN
VolltextArtikel -
16
-
17
Chemical and Sensory Quality of Indigenous Milk Based Product ‘Rabri’
Veröffentlicht in Pakistan journal of nutrition : PJN
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Okra Leaf Cotton, its Commercial Utilization in Sindh
Veröffentlicht in Pakistan journal of biological sciences
VolltextArtikel