-
1
-
2
-
3
脂質の栄養価に関する研究-XIII: 高級アルコールと脂肪酸のエステルの大量投与による白鼠のセボレヤ発生について(その2)セボレヤ症状の防止方法...
Veröffentlicht in 日本水産学会誌
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Chemical Properties of Oils in Gamma-Radiated Fish Meat and Products-Part I
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
VolltextArtikel -
12
A METHOD FOR REMOVING OILS FROM OILY “KATSUOBUSHI” AND OTHER DRIED STRIPS
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
VolltextArtikel -
13
FEEDING TEST OF BETA-APO-2-CAROTENAL ON RAT AND RAINBOW TROUT
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17