-
1
-
2
-
3
Changes in the Rooting and Growth of Willows and Poplars Induced by Cadmium
Veröffentlicht in Biologia plantarum
VolltextArtikel -
4
-
5
Evaluation of quality of wine in the Czech Republic
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
6
Quality of biscuits as affected by addition of fibre
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
7
Assessment of the physicochemical profile of gluten-free flour and pasta products
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Intersection of mycotoxins from grains to finished baking
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Effect of nitrogen and sulphur fertilization on the quality of barley protein
Veröffentlicht in Plant, soil and environment
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Germination dynamics during post harvest maturation of malting barley
Veröffentlicht in Kvasný průmysl (On-line)
VolltextArtikel -
17
ENRICHMENT OF WHEAT BREAD WITH DIETARY FIBER
Veröffentlicht in Almaty tekhnologii͡a︡lyq universitetīnīn͡g︡ khabarshysy
VolltextArtikel -
18
-
19
Determination of extract in barley grain by the enzymatic way
Veröffentlicht in Kvasný průmysl (On-line)
VolltextArtikel -
20