-
1
-
2
-
3
Antimicrobial and antioxidant properties of phenolic acids alkyl esters
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
4
Antimicrobial properties of phenolic acid alkyl esters
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
5
Resveratrol, pterostilbene, and baicalein: plant-derived anti-biofilm agents
Veröffentlicht in Folia microbiologica
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Production of olefins via steam cracking of vegetable oils
Veröffentlicht in Resources, conservation and recycling
VolltextArtikel -
10
Effect of resveratrol and Regrapex-R-forte on Trichosporon cutaneum biofilm
Veröffentlicht in Folia microbiologica
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Antimicrobial effects of fatty acid fructose esters
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Lipid oxidation of fat blends modified by monoacylglycerol
Veröffentlicht in Czech Journal of Food Sciences
VolltextArtikel -
17
Polyphenol derivatives – potential regulators of neutrophil activity
Veröffentlicht in Interdisciplinary toxicology
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20