-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Effect of electric field on mass transfer during oleuropein extraction
Veröffentlicht in Physics of fluids (1994)
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
İndüksiyon ve ohmik ısıtma işlemlerinin gıdalara uygulanabilirliğinin karşılaştırılması
Veröffentlicht in Akademik Gıda
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Exergetic performance analysis of ohmic cooking process
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
17
Polyphenoloxidase deactivation kinetics during ohmic heating of grape juice
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
18
-
19
The use of tylose as a food analog in ohmic heating studies
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
20
Effects of amaranth gel on model system meat emulsion properties and quality parameters
Veröffentlicht in Food and life
VolltextArtikel