-
1
-
2
-
3
REQUIREMENTS FOR DEVELOPMENT OF OLIVE TOURISM: THE CASE OF CROATIA
Veröffentlicht in Tourism and hospitality management
VolltextArtikel -
4
Oleotourism: A Comparison of Three Mediterranean Countries
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
5
-
6
WHO IS AN OLEOTOURIST? A MOTIVATION-BASED SEGMENTATION STUDY
Veröffentlicht in Tourism and hospitality management
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Adaptation to Climate Change in Adriatic Croatia—The View of Policymakers
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
12
Horticultural Farmers’ Perceived Risk of Climate Change in Adriatic Croatia
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
13
OLIVE TOURISM: UNDERSTANDING VISITORS’ MOTIVATIONS
Veröffentlicht in Acta turistica
VolltextArtikel -
14
MASLINARSKI TURIZAM: RAZUMIJEVANJE MOTIVACIJA POSJETITELJA MUZEJA
Veröffentlicht in Acta turistica
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20