-
1
-
2
Fatty acids of lamb meat from two breeds fed different forage: concentrate ratio
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
3
Entstehung von Cystein‐Chlorogensäure‐Addukten in Kaffeebohnen
Veröffentlicht in Lebensmittelchemie
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Occurrence of esbl-producing enterobacteriaceae in red meat samples
Veröffentlicht in Veteriner fakultesi dergisi
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Investigation of excretion and absorption of different zinc salts in puppies
Veröffentlicht in Laboratory animals (London)
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
The effects of Broilact on performance and feed digestibility of broilers
Veröffentlicht in Archiv für Geflügelkunde
VolltextArtikel -
18
Effects of probiotic and antibiotic on performance of broilers
Veröffentlicht in Archiv für Geflügelkunde
VolltextArtikel -
19
-
20