-
1
-
2
-
3
-
4
Utilization of beef lung powder in model chicken emulsion formulation
Veröffentlicht in Food science & nutrition
VolltextArtikel -
5
-
6
Global warming communicative actions of publics in Türkiye: Utilizing fuzzy rule based system
Veröffentlicht in Heliyon
VolltextArtikel -
7
-
8
Experimental evaluation of the effect of community structures on link prediction
Veröffentlicht in Information sciences
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Propolis and Potential Use in Food Products
Veröffentlicht in Turkish journal of agriculture : food science and technology
VolltextArtikel -
15
-
16
Political segmentation based on pictorial preferences on social media
Veröffentlicht in Quality & quantity
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Nisinin Modifikasyonu
Veröffentlicht in Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
VolltextArtikel -
20