-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Stuffed mussels in Turkish culinary culture: Ottoman Empire period
Veröffentlicht in Su ürünleri dergisi
VolltextArtikel -
6
-
7
Türkiye’de ticari çift kabuklu yumuşakça avcılığında kullanılan av araçları
Veröffentlicht in Su ürünleri dergisi
VolltextArtikel -
8
-
9
Depuration Times of Donax trunculus and Tapes decussatus
Veröffentlicht in Brazilian journal of microbiology
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Gelibolu Tuzlu Sardalyasının +4oC de Raf Ömrünün Belirlenmesi
Veröffentlicht in ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
The fishing gear used in commercial bivalve fishery in Turkey
Veröffentlicht in Su ürünleri dergisi
VolltextArtikel -
19
-
20