-
1
Assessment and Principles of Environmentally Sustainable Food and Agriculture Systems
Veröffentlicht in Agriculture (Basel)
VolltextArtikel -
2
-
3
Quality and Nutritional Parameters of Food in Agri-Food Production Systems
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
4
Foods of the Future: Challenges, Opportunities, Trends, and Expectations
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Peynir Üretimi İçin Sütü Pıhtılaştıran Enzimlere Genel Bir Bakış ve Güncel Gelişmeler
Veröffentlicht in Akademik Gıda
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Standardisation of traditional rennet produced from sheep abomasum
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Zeytin (Olea europaea L.) yaprağının fonksiyonel özellikleri ve gıdalarda kullanım potansiyeli
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel