-
1
-
2
Peanut and linseed oil emulsion gels as potential fat replacer in emulsified sausages
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
3
Melon seed: A nutritionally valuable by-product and its effects on cake quality
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Aflatoxins and ochratoxin A in dried eggplant and green bell pepper
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
10
-
11
Safety of Polycarbonate Water Carboys for Residual and Migration Levels of Bisphenol-A
Veröffentlicht in Akademik Gıda
VolltextArtikel -
12
TÜRKİYE’DE VE DÜNYADA TAKVİYE EDİCİ GIDALARA GENEL BİR BAKIŞ
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
13
COVID-19 HASTALIĞINI ÖNLEMEDE KULLANILAN TAKVİYE EDİCİ GIDALAR VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Veröffentlicht in Gıda
VolltextArtikel -
14
Health importance of arsenic in drinking water and food
Veröffentlicht in Environmental geochemistry and health
VolltextArtikel -
15
-
16
Determination of Antioxidant Properties of Dry Rose Tea
Veröffentlicht in International journal of secondary metabolite
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20