-
1
Changes in the photosynthetic capacities of tea leaves by shading
Veröffentlicht in Study of Tea (Japan)
VolltextArtikel -
2
Root regeneration after root pruning under different soils in tea plants
Veröffentlicht in Study of Tea (Japan)
VolltextArtikel -
3
The light-produced aroma components of green tea
Veröffentlicht in Study of Tea (Japan)
VolltextArtikel -
4
Separation and identification of flavonols in tea
Veröffentlicht in Study of Tea (Japan)
VolltextArtikel -
5
The explanation of history of experimentation on the tea root
Veröffentlicht in Study of Tea (Japan)
VolltextArtikel -
6
The exudation of glutamine and theanine from tea leaf
Veröffentlicht in Study of Tea (Japan)
VolltextArtikel -
7
An example of growth disorder in the tea field newly prepared by high pH shales
Veröffentlicht in Study of Tea (Japan)
VolltextArtikel -
8
Growth and function of tea roots under different soils
Veröffentlicht in Study of Tea (Japan)
VolltextArtikel -
9
Defense reaction of tea plant against infection of the tea anthracnose fungus
Veröffentlicht in Study of Tea (Japan)
VolltextArtikel -
10
Propagation of tea plant by the cutting grafting in the nursery
Veröffentlicht in Study of Tea (Japan)
VolltextArtikel -
11
-
12
Analysis of headspace volatile components of tea using Tenax TA trapping system
Veröffentlicht in Study of Tea (Japan)
VolltextArtikel -
13
-
14
Varietal differences of susceptibility to tea gray blight [by Pestalotia]
Veröffentlicht in Study of Tea (Japan)
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Seasonal periodicity of root growth in tea plants
Veröffentlicht in Study of Tea (Japan)
VolltextArtikel -
20
Changes in the free sugar contents of green tea during heating or storage
Veröffentlicht in Study of Tea (Japan)
VolltextArtikel