-
1
-
2
-
3
Session 5: overview: Legumes in cropping systems, advantages and perspectives
Veröffentlicht in Legume perspectives
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
How does pea (Pisum sativum) recover from water deficit?
Veröffentlicht in Legume Perspectives
VolltextArtikel -
9
Unraveling the hidden half of legumes: root phenotyping and microbial interactions
Veröffentlicht in Legume Perspectives
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Swedish soya bean cropping -Introduction of a hot crop to a cool climate
Veröffentlicht in Legume PerspectivesVolltext bestellen
Artikel -
14
-
15
Impacts of forage legumes on intake, digestion and methane emissions in ruminants
Veröffentlicht in Legume Perspectives
VolltextArtikel -
16
Consumer behavior and public health in relation to novel legume food uses
Veröffentlicht in Legume Perspectives
VolltextArtikel -
17
-
18
From the model legume Medicago truncatula to alfalfa
Veröffentlicht in Legume Perspectives
VolltextArtikel -
19
-
20