-
1
Antibacterial activity of pectin hydrolysates
Veröffentlicht in Hakko Kogaku Kai shi
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Dissolution of steamed rice in sake mashing process
Veröffentlicht in Hakko Kogaku Kai shi
VolltextArtikel -
5
-
6
Adsorption of alpha-amylase onto rice protein
Veröffentlicht in Hakko Kogaku Kai shi
VolltextArtikel -
7
-
8
Amino acid-aldehyde transamination by microorganisms
Veröffentlicht in Hakko Kogaku Kai shi
VolltextArtikel -
9
-
10
Annual review of fermentation technology, Japan 1981
Veröffentlicht in Hakko Kogaku Kai shi
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Isolation of auxotrophic mutants from industrial yeasts
Veröffentlicht in Hakko Kogaku Kai shi
VolltextArtikel -
15
Continuous cultivation of tobacco plant cells in an industrial scale plant
Veröffentlicht in Hakko Kogaku Kai shi
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Change of components in water extracts from sewage sludge in composting
Veröffentlicht in Hakko Kogaku Kai shi
VolltextArtikel -
19
-
20
Recovery of citrus molasses from orange wastes by press dehydration
Veröffentlicht in Hakko Kogaku Kai shi
VolltextArtikel