-
1
Multiscale modeling in food engineering
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
-
3
Biosensors for Sustainable Food Engineering: Challenges and Perspectives
Veröffentlicht in Biosensors (Basel)
VolltextArtikel -
4
Fluid mechanics in food engineering
Veröffentlicht in Current opinion in food science
VolltextArtikel -
5
Water and Pathogenic Viruses Inactivation—Food Engineering Perspectives
Veröffentlicht in Food engineering reviews
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
ICEF13 special issue on Food Engineering for Nutrition and Digestion
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
11
Editorial overview — Food engineering and processing 2022
Veröffentlicht in Current opinion in food science
VolltextArtikel -
12
-
13
Food engineering: Attitudes and future outlook
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
14
-
15
A possible reconceptualization of food engineering discipline
Veröffentlicht in Food and bioproducts processing
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
E: Food Engineering & Physical Properties
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel