-
1
-
2
-
3
Optimization of Microwave Drying of Celery Using Response Surface Method
Veröffentlicht in Focusing on modern food industry
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Development of Edible Coating for Shelf Life Extension of Guava
Veröffentlicht in Focusing on modern food industry
VolltextArtikel -
9
Factors Affecting Color Formation During Storage of White Crystal Sugar
Veröffentlicht in Focusing on Modern Food Industry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Consumer Evaluation of Plant Factory Produced Vegetables
Veröffentlicht in Focusing on modern food industry
VolltextArtikel -
15
-
16
Preparation and Properties of Bioactive Peptides from Yeast Protein
Veröffentlicht in Focusing on Modern Food Industry
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Determination of Eight Different Biogenic Amines in Pu'er Tea by HPLC
Veröffentlicht in Focusing on Modern Food Industry
VolltextArtikel -
20