-
1
Sugar-based surfactants for consumer products and technical applications
Veröffentlicht in Fett (Weinheim)
VolltextArtikel -
2
-
3
Effects of lecithins and proteins on the stability of emulsions
Veröffentlicht in Fett (Weinheim)
VolltextArtikel -
4
-
5
Antioxidant activity of horehound (Marrubium vulgare L.) grown in Lithuania
Veröffentlicht in Fett (Weinheim)
VolltextArtikel -
6
Effect of extraction systems on the phenolic composition of virgin olive oils
Veröffentlicht in Fett (Weinheim)
VolltextArtikel -
7
Biodiesel from minor vegetable oils like karanja oil and nahor oil
Veröffentlicht in Fett (Weinheim)
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Sensory impact of lipid oxidation in complex food systems
Veröffentlicht in Fett (Weinheim)
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Recent developments and perspectives of industrial rapeseed breeding
Veröffentlicht in Fett (Weinheim)
VolltextArtikel -
14
-
15
Oil composition of pistachio nuts (Pistacia vera L.) from Turkey
Veröffentlicht in Fett (Weinheim)
VolltextArtikel -
16
-
17
Quantitative determination of tocopherols in single seeds of rapeseed (Brassica napus L.)
Veröffentlicht in Fett (Weinheim)
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20