-
1
The granular structure of C-type pea starch and its role in gelatinization
Veröffentlicht in Biopolymers
VolltextArtikel -
2
Biochemical properties of regulatory peptides derived from milk proteins
Veröffentlicht in Biopolymers
VolltextArtikel -
3
Conformations of the sugar-phosphate backbone in helical DNA crystal structures
Veröffentlicht in Biopolymers
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Gelation of gelatin observation in the bulk and at the air-water interface
Veröffentlicht in Biopolymers
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
The crystal structure of Bombyx mori silk fibroin at the air-water interface
Veröffentlicht in Biopolymers
VolltextArtikel -
17
-
18
Conformational transitions of schizophyllan in aqueous alkaline solution
Veröffentlicht in Biopolymers
VolltextArtikel -
19
A fourier transform IR study of the gelation of amylose and amylopectin
Veröffentlicht in Biopolymers
VolltextArtikel -
20